Wednesday, May 02, 2007

ath-ldn report

Τελικά η εισβολή στο Λονδίνο ήταν πολυ καλά προετοιμασμένη, ο αριστοτεχνικός αντιπερισπασμός με τα αρχικά του αεροδρομίου της Lamidanda (LDN) στο Nepal
έστειλε όλους τους διψασμένους για εξωτική μουσική άγγλους στην μακρινή χώρα.
Οπότε όλες σχεδόν οι μουσικές επιθέσεις έγιναν υπό την προστασία της εκεί ελληνικής μουσικής κοινότητας. Κάποιοι ξεχασμένοι αυτόχθονες που προσπάθησαν να αμυνθούν ...
πετώντας σαϊτες δεν κατάφεραν να πτοήσουν τους Erasers, οι οποίοι παρουσίασαν μια αρκετά δεμένη οπτικοακουστική περφόρμανς με κορυφαίες στιγμές την είσοδο του Μπάμπη του τσατσάρα και το πόστ ρεμπέτ τελείωμα του Mr Comfort.O Electroware και ο Biomass στο φουαγιέ κατάφεραν να συνοδεύσουν επάξια το dinner των παρισταμένων φιλότεχνων.Ο Biomass δε την επομένη φρόντισε στην ανακατανομή του πλούτου από το Ηνωμένο Βασίλειο σε χώρες του τρίτου κόσμου. Μια βαθύτατα πολιτική πράξη έστω και αν κάποιοι προσβλήθησαν. Δυστυχώς δεν έχουμε στοιχεία για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις μα νομίζω οτι τα καταφέραμε εξίσου καλά κι εκεί.
Το Λονδίνο είναι αλήθεια ανώριμο να δεχτεί την σύγχρονη κουλτούρα μας και αυτό σίγουρα θα αποδειχθεί μοιραίο για το μέλλον της φίλης χώρας. Η προσπάθεια που έγινε όμως να έρθουν σε επαφή οι καλλιτέχνες μας με τα πεδία των μαχών και η σχεδόν συνομωτική παρουσία της αντικατασκοπίας μας εκεί, δείχνει οτι θα τους φάμε λάχανο. Τώρα που γυρίσαμε στη βάση μας μπορούμε να σχεδιάσουμε τις επόμενες επιθέσεις μας με καθαρό μυαλό και έχοντας καλύτερη εικόνα του εχθρού που αυτη την φορά μας αγνόησε επιδεικτικά.

απο το vinylmicrostore.gr

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tonite Let's All Make Love in London is a 1967 semi-documentary film made by Peter Whitehead about the "swinging London", but is basically a series of psychedelic performances and interviews.

3:32 PM  

Post a Comment

<< Home